logo
Portofoliu

Despre mine

Narcis Moraru | Fotograf | CV si scurta prezentare

swirls

Salut!

Eu sunt Narcis, sunt din Cluj-Napoca si mi-ar placea sa te cunosc. Daca ai ajuns pana aici, probabil ca esti curios sa imi vezi portofoliul sau esti in cautare de fotograf pentru un eveniment din viata ta.

Sunt pasionat de fotografie, am pornit de la un hobby iar in urma unor remarci pozitive ale celor din jur, am hotarat sa-mi transform pasiunea intr-un mod de viata. Iar daca ceea ce pot oferi eu din punct de vedere artistic iti place, sunt gata sa lucram impreuna.

Imi place sa extrag esenta din orice ma inconjoara, iar in cazul fotografiei, imi place sa captez esenta a ceea ce vad. Asta prin ochii mei si ai camerei mele foto.

Unul din citatele mele preferate despre fotografie este: “Nu camera este importanta ci omul din spatele ei”. Nu cred ca oricine cu un aparat foto poate sa iti fie fotograf la nunta, asa cum nu cred ca a detine ultima tehnologie in materie de aparatura fotografica face din cineva un fotograf inspirat, talentat sau de succes.

Prefer stilul foto-jurnalistic, cu putine interventii printre subiecte din partea fotografului, imi place manifestarea naturala a sentimentelor si nu postúrile regizate. Folosesc editarea fotografiilor pentru corectii minore si nu pentru a atrage atentia asupra unor efecte speciale exagerate, respectiv nenaturale.

Daca crezi ca avem puncte in comun si iti plac fotografiile mele si daca esti in cautare de fotograf pentru logodna, cununia civila, nunta, botez, maternitate, album de familie sau orice alt eveniment, te astept sa ma contactezi si sa facem din momentele importante din viata ta amintiri de neuitat.

Cu mult drag.

Narcis Moraru / Fotograful tau de nunta

swirls2