logo
Portofoliu

Întrebări frecvente

swirls

Oferta pentru servicii fotografice de nunta

1. Ce fel de servicii oferiţi?

În principal fotografie de nuntă, de eveniment, portret, de familie. Pentru cei interesaţi de mai multe servicii pentru evenimente, prin partenerii mei ofer şi operator video, DJ şi staroste.

2. Care este oferta de preţ?

Oferta de preţ este personalizată şi se calculează în funcţie de tipul de eveniment, numărul de ore, distanţa până la locul evenimentului, tipul serviciilor solicitate, numărul de parteneri implicaţi. Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rog să mă contactaţi prin e-mail sau telefon (aveţi detaliile mele de contact pe fiecare pagină în dreapta jos) şi în cel mai scurt timp posibil vă voi contacta.

3. Credeţi că e necesar să ne întâlnim faţă în faţă?

Eu cred că e important atât pentru Dumneavoastră cât şi pentru mine să ştim cu cine avem de-a face. La urma urmei este vorba despre o colaborare care trebuie să se desfăşoare impecabil. Alte argumente în plus pentru o întâlnire faţă în faţă:

  • puţeti vedea imagini/proiecte mai recente de-ale mele pe care încă nu le-am postat pe site
  • puteţi vedea proiecte pe care datorită unor clauze de confidenţialitate nu le pot posta în mediul virtual
  • puteţi atinge, simţi direct un album şi calitatea pe care o livrez
  • nu ne grăbim în comunicare şi putem afla orice e relevant unul despre celălalt
  • în afară de preţ e importantă şi încrederea pe care o transmite fiecare dintre noi
  • veţi vedea exact persoana care vă va oferi serviciile – aici nu e un dispecerat care dă de lucru unor studenţi 🙂

4. Câte fotografii vom primi?

Toate fotografiile capturate trec printr-un proces de selecţie şi procesare, clientul final primind doar fotografiile care întrunesc anumite standarde de calitate. Aceasta este o condiţie esenţială în colaborarea dintre noi. Nu discutăm de o cantitate de fotografii, ci de fotografii de calitate care să ilustreze toate momentele evenimentului Dumneavoastră.

5. Voi primi fotografii needitate?

Deoarece încerc să ofer un standard de calitate superior, iar imaginile mele doresc să mă reprezinte, şi deoarece tehnologia modernă difuzează imaginile în mediul virtual cu o viteză uimitoare, nu livrez NICIODATĂ (şi fără supărare) fotografii needitate.

swirls2